Upute za upotrebu Flekosteel

Upute za Flekosteel gel

Pacijenti koji dugi niz godina pate od bolova u zglobovima probali su nekoliko desetina lijekova i nisu uspjeli postići poboljšanje. To potvrđuju brojne recenzije na forumima na kojima se ljudi žale na sljedeći lijek.

Krema Flekosteel nije usmjerena samo na uklanjanje bolnih osjećaja i nelagode, već i na suzbijanje uzroka problema. Indikacije za upotrebu posebno se preporučuju za upotrebu lijeka za pacijente koji pate od bolesti mišićno-koštanog sistema, sportiste i starije osobe.

Kako koristiti alat

Kako se koristi Flekosteel, primjena proizvoda

Da biste postigli pozitivan rezultat, morate pažljivo pročitati upute za uporabu, koje su duplicirane na službenoj web stranici proizvođača. Priručnik će detaljno objasniti kako se droga koristi. Faze nanošenja kreme:

  1. Prvo zahvaćeno područje temeljito isperite toplom vodom.
  2. Zatim kožu trebate obrisati suhom.
  3. Nakon toga lagano umasirajte malu količinu kreme u kožu dok se konzistencija potpuno ne upije u epitel.
  4. Masaža se mora nastaviti 5 minuta.

Gel protiv bolova u zglobovima i leđima može se isprati tek nakon sat vremena od trenutka primjene. Postupak se preporučuje ponoviti 2-3 puta dnevno, ovisno o simptomima. Takođe, gel se može koristiti jednokratno kada je u pitanju priprema za takmičenje, trening ili opuštanje mišića nakon njega.

Jednostavnost upotrebe gela protiv bolova u zglobovima i leđima rezultat je njegovog prikladnog pakiranja. Krema se proizvodi u epruvetama do 50 ml. Potrošnja lijeka je ekonomična, a sredstva su sasvim dovoljna za mjesec dana svakodnevne upotrebe - kurs terapije. Prodirući unutra, komponente Flekosteel:

  • tople tkanine;
  • opustiti začepljene mišiće;
  • eliminirati bol;
  • ublažavaju otok.

Gel se može nanijeti bilo gdje na tijelu. Prirodni sastav ne uzrokuje nuspojave, pogodan je za kućnu upotrebu. Flekosteel je lijek za one koji žele vratiti pokretljivost zglobova. Lijek nema kontraindikacije.

Flekosteel gel možete kupiti u Bosni i Hercegovini na web mjestu proizvođača. Nudimo pristupačne cijene i garantiramo kvalitetu robe.