Recenzije o Flekosteel

 • Anita
  Prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran mi je reumatoidni artritis. Kako zglobovi ne bi u potpunosti boljeli, odlučio sam potražiti lijek koji će pomoći u suočavanju s problemom. Rješenje je bio Flekosteel gel. Želio bih napomenuti da gel zaista daje rezultat. Mast ima kumulativni učinak, pa se bol ne vraća nakon tretmana.
  Flekosteel
 • Zoran
  Ja sam sportista i bolovi u zglobovima su česta pojava u mojoj karijeri. Flekosteel gel pomaže opuštanju mišića nakon treninga ili takmičenja, kao i ubrzavanju regeneracije tkiva. Kremu koristim neredovito, ali čak i uz ovu aplikaciju proizvod daje rezultate.
  Flekosteel
 • Mario
  Sa 50 godina zglobovi se već daju osjetiti, a moja koljena su se navečer počela okretati unatrag ili s naglim promjenama temperature. Spas sam pronašla u Flekosteel masti, koju mi je liječnik savjetovao. Spektar djelovanja lijeka ulijeva povjerenje, a rezultat ne ostavlja sumnju u djelotvornost lijeka.
  Flekosteel
 • Marko
  Flekosteel je izvrsna mast za bolne zglobove. Ako vam je teško kretati se, duge šetnje uzrokuju bol i oticanje zglobova, toplo preporučujem upotrebu masti. Gel Flekosteel mi je pomogao i već mjesec dana nakon tretmana uspio sam se vratiti aktivnom životu.
  Flekosteel
 • Dino
  Često idem u teretanu i volim trčati. Naravno, takva strast prema sportu nije potpuna bez povreda. Flekosteel mi pomaže da se izborim sa bolovima u zglobovima tokom pada. Gel sam pronašla slučajno, saznala sam na nekom forumu. Isprobala sam, svidio mi se rezultat. Iznenadilo me da krema za zglobove sadrži isključivo prirodne sastojke.
  Flekosteel
Ocjena korisnika Flekosteel
4.3
28